На всички обичащи (се)
Само двама бяхме ние
в онези лунни летни нощи.
В морето топло искахме да скрием
любовта си и какво ли още...
Много време вече мина -
в безбрежни хоризонти са ни следите.
И сякаш сме наполовина -
светещи и гаснещи като звездите...
© Айдън Софуев Все права защищены