30 abr 2019, 15:49

Откровения 

  Poesía » Filosófica
509 0 4

Отварям сърцето си,
за моето време,
и измивам ръцете си
от старото бреме!

Аз носила съм тежки окови,
в мен душата ми била е сива,
ще има времена нови,
аз знам била съм полужива!

Застанала съм аз на старта
сега започват моите моменти,
в мен е силната ми карта,
изтривам всички стари ленти!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??