19 ago 2008, 7:18

Откровения на една бунтуваща се душа 

  Poesía » Otra
674 0 4

 

Всички ми казват какво да правя и какво - не...
Всички ми казват къде да ходя и кога да се прибера...
Всички се бъркат във всичко...
СПРЕТЕ! СПРЕТЕ! Оставете ме на мира!
Оставете ме да правя свои грешки!
Оставете ме да се поуча от тях!
Не мога да продължавам така...

Искам да крещя!
Искам да удрям!
Искам да избягам!
Искам да изоставя всичко!
Искам да слушам музика толкова силно, че стените да треперят... да се срутят...!

Лято е...
Цялото време би трябвало да е мое...
Да съм свободна и щастлива...
Но отново съм виновна за всичко, което не е както трябва...
Защо?
Докога?

© Ив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??