19.08.2008 г., 7:18 ч.

Откровения на една бунтуваща се душа 

  Поезия » Друга
669 0 4

 

Всички ми казват какво да правя и какво - не...
Всички ми казват къде да ходя и кога да се прибера...
Всички се бъркат във всичко...
СПРЕТЕ! СПРЕТЕ! Оставете ме на мира!
Оставете ме да правя свои грешки!
Оставете ме да се поуча от тях!
Не мога да продължавам така...

Искам да крещя!
Искам да удрям!
Искам да избягам!
Искам да изоставя всичко!
Искам да слушам музика толкова силно, че стените да треперят... да се срутят...!

Лято е...
Цялото време би трябвало да е мое...
Да съм свободна и щастлива...
Но отново съм виновна за всичко, което не е както трябва...
Защо?
Докога?

© Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??