Откровения с Одобрения!?
Сайт за откровения,
запетайки,местоимения!
Редакторите ни проверяват,
на принципи не изневеряват!
Критици..олеле,колкото искаш,
не дай боже, грешка да допускаш!
Пишем трезви..пишем и на чашка,
все едно,за харесвания няма опашка!
Мисли и прилични.. и неприлични,
някой път добри..после безлични!?
Кирила и Методия нам ограмотиха,
и в словото:: завек ни осамотиха!
2.03.2024-Виена
Благодаря; че ви има "Сайт Откровения"!
© Маестро Митко Хаджиев Todos los derechos reservados