2 мар. 2024 г., 11:58  

Откровения & Подобрения 

  Поэзия » Другая
144 0 0

Откровения с Одобрения!?

 

Сайт за откровения,

запетайки,местоимения!

Редакторите ни проверяват,

на принципи не изневеряват!

Критици..олеле,колкото искаш,

не дай боже, грешка да допускаш!

Пишем трезви..пишем и на чашка,

все едно,за харесвания няма опашка!

Мисли и прилични.. и неприлични,

някой път добри..после безлични!?

Кирила и Методия нам ограмотиха,

и в словото:: завек ни осамотиха!

 

2.03.2024-Виена

 

 

Благодаря; че ви има "Сайт Откровения"!

 

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??