28 mar 2012, 15:45

Откровено обещание 

  Poesía » De amor
1156 0 4

Откровено  обещание 

 

Ти ми даде дом, закрила, 

обич и безброй звезди.

С теб почувствах се  щастлива,

даже в трудност и беди.

 

Любовта ти безгранична,

в тази приказка епична,

даряваше ми много сила.

Магия в устните за теб бях скрила.

 

За теб си мисля всеки ден,

когато няма те - си пак до мен.

Най-хубавото имам на света,

ти даде ми го - син и дъщеря!

 

От тебе взеха труд и доброта,

придадох нотка ум и красота,

изплетохме венец от гени,

по мъничко от теб и мене.

 

Косите ни когато побелеят,

аз пак по тебе ще лудея,

Ще те обичам както в този ден,

а ти ще бъдеш още влюбен в мен !

 

Ти - на сърцето ми властта,

(когато дойде ми часа),

ще зная, мили мой, ще зная,

ще бъдеш с мен в безкрая!

 

Дори и в Рая!

          Дори и в Рая!

© Галина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??