29 may 2010, 19:00

Отличен (не)успех 

  Poesía
573 0 1

Отличен (не)успех

 

Не успях да запазя отличие –

след гимназията се пречупих.

Уж на дребен живот и приличие

съм възпитана. А се подкупих.

 

Поогънах усмивка наследствена,

препродадох москвичодушата,

поочуках и съвест бездействена,

поокалях срама, суетата.

 

По апатия имам отличен -

от професор Живот е подписана;

дисциплина безчувствобезличие

е успешно във книжката вписана.

© Владислава Генова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??