Отличен (не)успех
Не успях да запазя отличие –
след гимназията се пречупих.
Уж на дребен живот и приличие
съм възпитана. А се подкупих.
Поогънах усмивка наследствена,
препродадох москвичодушата,
поочуках и съвест бездействена,
поокалях срама, суетата.
По апатия имам отличен -
от професор Живот е подписана;
дисциплина безчувствобезличие
е успешно във книжката вписана.
© Владислава Генова All rights reserved.
ще се върна да проверя
чиър ъп!