22 mar 2007, 21:05

Отмъщение 

  Poesía
850 1 1

ОТМЪЩЕНИЕ

Обичах те до болка,
а ти с мен се подигра,
реши, че можеш да ме въведеш
в твойта глупава игра!

Но знаеш ли, сгреши жестоко.
Не ме познаваш ти,
искам ли, аз мога 
да направя черни твойте дни!

Ти ще молиш и ще те боли,
а аз ще се смея отстрани.
Ти много ще ме мразиш и обичаш
и дълго след мене ще тичаш.

© Стаси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??