9 jul 2007, 21:22

Отмъщение  

  Poesía
403 0 0

Забрави ме за толкова малко време
и другата успя от мен да те отнеме.
Ти погуби моите мечти,
но нейните сбъдваш, нали?
Може би сгреших, когато ти признах, че те обичам,
но във омразата към нея се заричам.
Пред мисълта да бъдеш с друга
избирам не себе си, а тебе да погубя.
Ще изтръгна бавно твоето сърце,
за да усетиш как боли, когато някой те предаде.
Ще изтръгна нейната душа,
за да няма със какво да те обича от сега.
Да узнаеш какво е болка от любов,
да разбереш, че в ад превърна моя живот.
Не знаеш колко много ме боли,
не те разчувстват дори и моите сълзи.
Ти си с нея и няма те тук,
но аз не мога да погледна никой друг.
Заедно сте всеки ден,
а към мен си толкова студен.
Може би и тя държи на теб,
но моята любов е огън, а нейната - лед.
Бих дала всичко да владея твоето сърце,
но вече е късно - тя го превзе.
Нo дори и сега да си неин, някой ден ще бъдеш мой,
ще направя всичко, за да го постигна,
заклевам се в живота свой.

© Кики Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??