21 may 2007, 16:03

отмъщение 

  Poesía
774 0 1
Защо ли думите ти са като стрели,
каращи да плачат моито очи?
Защо си толкова жесток
и ме съдиш сякаш ти си Бог?

Знам, че много те раних
с ножа, който ти забих,
но знам, че няма да простиш
преди на мен да отмъстиш.

Постъпих аз наистина ужасно,
но тук едно не ми е ясно:
защо каза, че само мен обичаш,
а на друга ти сега се вричаш?...

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??