11 dic 2007, 8:26

Отмъщение 

  Poesía » Filosófica
967 0 27
Мачкайте ме, колкото си щете,
бодвайте ме с думи зли.
Ще ухая като свежо цвете -
като роза без бодли...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??