Знаеш ли какво правя сега?
Чудя се как ли още съм жива.
Ти ме намрази преди две лета.
Но в сърцето още има рана горчива.
Толкова болка ти ми донесе,
но твойто присъствие не личи.
Сълзи, обиди - всичко понесох.
Но тя - тъгата - остави следи.
Къде ли отиде, късно било
и може би никога няма да разбера.
Но сега желанието ми е само едно -
да те видя да страдаш преди да умра!
© Клавдия Китанова Todos los derechos reservados