Apr 21, 2008, 10:04 PM

Отмъщение 

  Poetry
502 0 2

Знаеш ли какво правя сега?

Чудя се как ли още съм жива.

Ти ме намрази преди две лета.

Но в сърцето още има рана горчива.

Толкова болка ти ми донесе,

но твойто присъствие не личи.

Сълзи, обиди - всичко понесох.

Но тя - тъгата - остави следи.

Къде ли отиде, късно било

и може би никога няма да разбера.

Но сега желанието ми е само едно -

да те видя да страдаш преди да умра!

© Клавдия Китанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??