В гробището тихо мъртвите души почиват сега
и са обречени на вечна тишина!
Измъчен писък на жертва в нощта,
силен смях в гората разцепва тишината!
Кръв се стича от луната и загася светлината!
Мракът обгръща своите чеда - рицарите на смъртта,
а аз ги водя към отмъстителна борба!
През гробището глухо аз минавам
и зад мене мъртвите възкръсват!
Скелети с усмивки на уста се включват
в моята отмъстителна армия!
Разбитите души подкрепят ме сега
и редом с мен убиват врага!
Убитите стават убийци, а убийците - жертви!
Нека ликува нощта с тъмнината,
а луната със сълзите си от кръв да пречисти земята!
© Д-р Кървава Баронеса Todos los derechos reservados