31 may 2010, 0:38

Отмъщение 

  Poesía
581 0 1

Сънувам. Кошмари.

Замръзнала в съня си,

Виждам как враговете се връщат,

Отмъщение.

Това е, което те искат.

Не мога дори да помръдна.

Закована в страха си,

Мога само да чакам края.

Враговете ни – отмъстителни демони,

Не искат след нашата смърт да остане нищо,

Нито доказателства, нито оцелели,

Нито спомени...

Дори не мога да изтичам до теб

И да се скрия в прегръдката ти защитна.

Безсилна съм,

Какво мога да направя?

Ще се събудя от кошмара уморена,

Молейки се за повече сън...

Ако въобще се събудя...

Ако не спра да дишам, сънувайки,

Вцепенена, страхувайки се...

Сънят ми в реален бавно ще се превърне...

Побързай. Събуди ме,

Преди последния удар на сърцето ми да е ударил...

Да се преборим с тях, преди да е дошла смъртта ни...

© Кристияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??