19 sept 2009, 12:40

Отначало 

  Poesía » De humor
466 0 3

Искаш да започнем отначало -

нов живот върху помийна яма.

Втори шанс - за Стотен път, но само

да ти сладнее новата измама.

 

Букет от изневери ми поднесе,

поръсен с аромат от стари песни.

Новото парче е за това:

„Как честна жрицата на любовта била”.

 

Във сянка на бохемското ти Незаспало

напъвах се безгрижно да се смея,

опитай с друга  „твойто отКачало”,

на сянка само мъртвите живеят.

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • наистина е хумористично!!!успя да ме разсмееш :D
  • Разсмя ме. Поздрав!
  • Много силно! Поздрави!
Propuestas
: ??:??