29 oct 2007, 9:53

Отнех... им 

  Poesía » Otra
623 0 6

Отнех усмивките им,
за да ги притежавам аз.
отнех думите им,
за да не чувам само своя глас.
Отнех очите им,
но пак съм сляпа,
отнех сърцата им,
но пак - безчувствена.
Отнех душите им,
но пак съм празна,
отнех гордостта им,
но пак не съм важна.
Отнех дори отраженията им,
но пак невидима съм,
отнех им всичко,
но пак сама сред тях съм.

© Зори Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??