29.10.2007 г., 9:53 ч.

Отнех... им 

  Поезия » Друга
590 0 6

Отнех усмивките им,
за да ги притежавам аз.
отнех думите им,
за да не чувам само своя глас.
Отнех очите им,
но пак съм сляпа,
отнех сърцата им,
но пак - безчувствена.
Отнех душите им,
но пак съм празна,
отнех гордостта им,
но пак не съм важна.
Отнех дори отраженията им,
но пак невидима съм,
отнех им всичко,
но пак сама сред тях съм.

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??