14 may 2013, 21:16

Отношение 

  Poesía
419 0 0

Сам останах,

в клопка попаднах.

Моите стратегии

станаха трагедии.

Любов и прогрес

има интерес.

Упътвания, знаци,

измъкване по терлици.

Ала мястото е отвъд,

където се вижда път.

Но целта е една,

да видя жена.

Без докосване и нежност,

само погледът е възможност.

А постановката игра,

защото ролята е една.

И капанът се отвори,

но започна да говори.

И стремежът става идеал,

а куражът бива цял.

© Петър Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??