17 jun 2022, 23:33

Относно Николай Радулов и останалите отцепници 

  Poesía » Civil
316 0 0

Фен на чалгата няма да стана,

Слави като всеки кусури има,

но къде родната чест остана...

за парата, що от вас се взима!

За такива хора просто ми е жал,

компаньонка е който се е продал!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??