19 may 2024, 16:50

Отново 

  Poesía
49 2 0

Дете да бъдеш, е избор отново!

Да бъдеш отново както преди...

Избираш, и ето, готово –

отново дете си, но с по-зрели мечти!

 

И никой не ще ти отнеме

тази сила – твойта душа!

Само давай и време,

и нека я слуша онази узряла жена!

 

Че поредният ден ще ни вземе,

онова, което държиме с ръце,

а в душата е най-скъпото! Всичко!

За душата парите са единствено бреме!

 

Там тихо е, уютно и чисто

и винаги приятно блести,

така че – избирай и просто,

мечтай, обичай и в наслада гори!...

 

 

И пред нищо ти не се спирай,

дори, когато навънка вали!

Живей във наслада, танцувай,

че до последният дъх сме живи, нали!?

© Добромир Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??