26 oct 2010, 20:57

Отново 

  Poesía » De amor
638 1 1

Отново съм робиня единствено на себе си...

Отново се оплитам в несбъднатите трепети...

Отново пресъздавам проблеми от илюзии...

Отново оглушавам от неродена музика...

 

Отново храм за мене са вятърните мелници...

Отново губят смисъл и празници, и делници...

Отново ще лекувам душа след поражение

и ще прохождам плахо за новото сражение...

 

              Война е любовта!

              Война без правила!

© Марина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??