Отново съм робиня единствено на себе си...
Отново се оплитам в несбъднатите трепети...
Отново пресъздавам проблеми от илюзии...
Отново оглушавам от неродена музика...
Отново храм за мене са вятърните мелници...
Отново губят смисъл и празници, и делници...
Отново ще лекувам душа след поражение
и ще прохождам плахо за новото сражение...
Война е любовта!
Война без правила!
© Марина Тодорова Всички права запазени