3 jun 2006, 22:50

Отново 

  Poesía
777 0 0

Отново съм с теб,
със теб под ръка.
Отново... нима не е грешка,
нима не разбрах -
любов между нас можеби няма -
и пак повтарям грешката голяма.
Защо немога аз да те забрава?
Какво ме връща пак при теб?
а сякаш погледа към мен отправен
открива истинска любов...

                          Посветено на ИВО

© Милена Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??