5 may 2011, 20:36

Отново чакам Любовта... 

  Poesía » De amor
663 0 0

Отново чакам Любовта!

 

Отново чакам Любовта!

Тук на тази зла земя, отново чакам я.

 

Знам, ще дойде някога при мен,

ще грее слънцето в очите,

ще пеят птички в сърцето

и отново пеперудите ще пърхат в мен.

 

Знам, ще дойде Тя. 

Внезапно, така, както тръгна си веднъж,

но този път не ще си тръгне,

не ще ме остави пак!

 

Научих много от грешките си, преди да я изгубя!

Ще се върне, знам, Любовта е една!

Ще се върне отново, ще ми прости дори!

Знам, Любовта е велика и над мен ще се смили!

 

Отново чакам Любовта!

Дори и тук,

където някога бях щастлива, но останах сама!

Знам, ще ме намери отново, 

но този път ще я опазя!

 

Отново вярвам в Нея, така, както никога до сега!

Знам, Любовта е една и ще я чакам до край!

Отново ще се усмихва лицето

и ще грее слънце в сърцето!

 

"Любов!

Прости ми!

Отново чакам те тук, където ме остави!

Отново вярвам в теб!"

 

Вярвам, че ще ме намери!

 

 

Анна Хубенова Соколова- 05. 03. 2011

 

© Мим Миме Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??