8 sept 2017, 22:14

Отново сам 

  Poesía » De amor
359 0 0

 

 

 

Отново сам по улиците крача,

събирайки сълзите на сърцето си,

отново сам под сянката на здрача,

търся грешките във себе си.

 

Отново сам във спомените плача,

мрачни и зловещи истини,

търся отговор на следната задача:

- До нея винаги ти бил ли си?

 

Аз всичко от себе си дадох,

жертвах се и бях ти прислуга,

но никога не те предадох,

нито заминах със друга.

 

А ти не ме ли обичаше,

и как се влюби в друг,

това на нищо не приличаше,

но сбогом мила, бях до тук.

 

 

 

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??