19 mar 2008, 11:45

Oтново щастлива  

  Poesía
671 0 3

Мисля, че започвам да се влюбвам -
аз, момичето с разбитите мечти,
момичето с гримирани сълзи,
което навремето всичко изгуби.


Мисля, че пак ще съм щастлива
и не само заради любовта,
просто усмихва ми се света
и всичко днес е по-красиво.


Мисля, че усмивката пак ме превзе,
че забравих грижите на сивите дни
и днес съм по-силна от преди.
Победих миналото и се чувствам добре!

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • браво пепте радвам се че гледаш отново към шастието стиха е мн хубав !
  • Мерси и на двете А Илиянче, беше покрай нас тия дни...как да не съм усмихната?!
  • Браво и само така!
Propuestas
: ??:??