27 ene 2023, 13:34

Отново теб 

  Poesía » De amor
155 1 0

Задай ми път, та аз да следвам,

да драпам скришом, да бягам сам.

Да крия сълзите пред честната усмивка

и тайно всичко да ти дам.

 

Кажи ми пак и пак, отново,

че искаш двама да врим в скръбта.

И някак може гръб да обърна,

и пак на теб аз да подам ръка.

 

И само ме накарай да чувствам

похот от слетите наши души.

Да се върна назад, нея загърбил

и с тебе пак по малко да боли.

© Константина Нелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??