12 feb 2008, 8:39

Отплата 

  Poesía
399 0 1
Често животът е малка отплата -
имал си всичко в къща богата,
имал си власт, много пари,
ала човечност липсвала ти.

Ала животът върви все напред,
ето, дошъл е и твоят ред
и посребрял си, и вече си стар,
ала за всички си само товар.

Всичко се връща на този свят,
даже да си и много богат,
нямаш ли малко поне уважение,
знай, ще получиш само презрение.

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??