Отплата от времето
Отплата от времето не искам,
дори за хубави неща.
Но в живота виждам
красива светлина.
Летят пъстри пеперуди,
летят от цвят на цвят.
Допират устни топли,
живеят в чуден свят.
Загледах се във времето, с което
този пъстър свят живей.
А може би ще побера с него
цвета в мен да грей.
© Мария Todos los derechos reservados