4 may 2014, 21:51

Отплатата на съвестта 

  Poesía » Otra
443 0 0

Невиждани гости

по време на пости,

оставих ги вътре,

а брат ми

врати не залости.

Съвестни бяха

и вино не пиха,

а нощта бе тиха,

те силно душата

ми крехка смутиха.

Бирници търсеха

дълговете

дето ме боляха

и времената скриха,

които в живите

изтляха,

а ветровете

пепелта отвяха.

Аз примирен чаках

тяхната отплата.

© Димитър Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??