19 feb 2015, 22:51

Отражение 

  Poesía » Del paisaje
583 0 0

Открадна времето дъждовен облак
и дълго писа с него по земята.
Напоиха се съвсем добре
и тревите, и гората.

Всичко плуваше в вода,
даже слънцето го забеляза
и от срам една върба
в локвичка се отбеляза.

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??