24 ago 2005, 21:27

Отражения 

  Poesía
646 0 1
Подстрига косите си -
уж друга те гледа отсреща.
А гнездят за кой ли път мислите
в хралупа от вятър насрещен.

На лист запокити мечтите си,
подпали ги огънят ням.
Прегръщаш просторите скитащи -
самотна вълна в живот океан.

Търсиш бряг, остров, забрава,
миеш незараснали рани.
Земетръс криви земята корава,
вълничката стана - цунами.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??