9 ene 2022, 7:39

Отражения 

  Poesía » Filosófica
671 0 2

За миг си представете, че отражението липсва?!

Как бихме се познали истината не видели

обърнати към другите за себе си незрящи?!

По пътя си ще минем своето неопознали?!

Дали понятията гордост, срамежливост и комплекси

щеше да ги има, а щяхме да си правим изводи

от срещи, от раздели, от градус на прегръдки,

на целувки, от звук на глас отправен

със ответни чувства?!

 

Толкова въпроси,  а отговор отдавна е измислен!

 

Кристално огледало, снимки, езеро лъчисто,

но най-реално всъщност си остава,

сам влюбен да повярваш взрян във влюбени очи отсреща!

 

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Отражението ми е достатъчно, за да си направя изводи...
  • Това стихотворение написах по зададена тема. Аз си го харесвам!
Propuestas
: ??:??