Отразена светлина
Светлината, бликаща в очите ти,
бе моят огън, отразен във теб.
Отразена в огледало топлина...
Аз търсех теб, а виждах себе си...
Отразен изгарящ ме отблясък,
крещящ неистово в душата -
жигосал хиляди въпроси...
Какво за тебе бях – любима или... нищо?!?
© Дияна Райкова Todos los derechos reservados