Oct 21, 2010, 2:33 PM

Отразена светлина 

  Poetry » Love
548 0 0

Отразена светлина

 

 

Светлината, бликаща в очите ти,

бе моят огън, отразен във теб.

Отразена в огледало топлина...

Аз търсех теб, а виждах себе си...

 

 

Отразен изгарящ ме отблясък,

крещящ неистово в душата -

жигосал хиляди въпроси...

Какво за тебе бях – любима или... нищо?!?

 

© Дияна Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??