8 nov 2018, 12:53

Отрова от любов 

  Poesía » De amor
493 0 0

Душата ми застлана е поляна

с листа от злато,  накапали  безчет.

Облечена във есенна премяна,

вървя наперено по моя път напред.

 

Вървя, не спирам и пътят няма да е лесен,

знам, но с теб ли съм, без значение е това.

Явно е магия тук замесена,

есента навред разнесе таз мълва.

 

Не есента не стопля моето сърце – тя обгръща го в  студенина..

Пронизва ме студ, побиват ме тръпки, сякаш увива се по мен змия.

Треперещо, сърцето ми държиш в ръце – даваш му цялата си топлина.

Отрова пускам и да знаеш – с отрова от любов  аз теб ще упоя.

 

Макар понякога един на друг да се нервираме

и да превръщаме тишината в наказание,

аз знам, че ние един за друг  умираме

и заедно ще сме до последното дихание.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Христина Кузмич Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??