24 nov 2014, 17:40

Отрова за живот 

  Poesía » De amor
327 0 0

Отровите, в терапевтични дози, лекуват.

Но излишъкът от лекарства -

убива.

 

Пуснах те,

преди да те хвана.

Преди да се доближим,

отдалечих те

предпазвах се,

унищожавайки те

системно

без вина

с вина си

намрази ме

така силно, толкова сладко,

за да стоим 

далеч

от зависимостта

болест е

най-пагубната

убива

духа

погубва

съзнанието

 

Но аз знам лек -

 

взимах в малки дози

от теб

всеки ден 

отровата ти

противоотрова ми е

Разликата

е мярата.

За зависимостта

лекарство

зависимостта е.

 

Независима съм.

© Силвена Паскова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??