14 sept 2012, 10:25

Отсреща 

  Poesía
537 0 0

Отсреща няма нищо.

Бездната ни прави по-големи.

Огледалото показва смърт. На грешници.

Отсреща няма никой.

Всички сме от Слънцето огрени.

Небесата се топят. Набучени на свещник.

 

А в дълбините на душата чува се напевен звън...

© Константин Дренски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??