Аз те дишам отново, живот,
и те вдъхвам със шепи безспирно,
и те сграбчвам под страстния зов,
да съм истинска, цяла и силна.
Ще те пия до сетния миг,
и докрая за теб ще се бия,
аз съм стрък, роден от любов,
и не искам в тъма да изгния.
И не спирай сред пътя, живот,
аз във тебе ръката ще впия,
и макар да си често и лош,
подари ми добра орисия.
© Сеси Todos los derechos reservados
и докрая за теб ще се бия,"
-------------------------------------------
Прекрасен стих с мъдро и оптимистично
послание, много ми хареса! Браво!