3 ene 2018, 23:11

Отвор 

  Poesía
350 0 0

Отвор

 

Наместването на мехурчето във нивелира,
понякога е свързано с душевна болка.
Приятел си когато, със перо и блага дума
погалиш по стената и пробиеш отвор!

 

© Иван Бърдаров 2017. Всички права запазени.

© Иван Бърдаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??