3.01.2018 г., 23:11 ч.

Отвор 

  Поезия
341 0 0

Отвор

 

Наместването на мехурчето във нивелира,
понякога е свързано с душевна болка.
Приятел си когато, със перо и блага дума
погалиш по стената и пробиеш отвор!

 

© Иван Бърдаров 2017. Всички права запазени.

© Иван Бърдаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??