5 mar 2023, 14:10

Отвори душата 

  Poesía » Otra
588 2 5

Отвори душата

и греби любов,

всичко друго фалш е

в този свят суров.

 

Грешките разкривай

и докрай люби,

заяви си име

в следващи съдби.

 

Лош човек се помни,

както и юнак.

Времена разломни

все ще идват пак.

 

Без любов и жертва

за какво живя?

Другото е поза,

поза пред жена.

 

Аделина Колева

© Аделина Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??