Mar 5, 2023, 2:10 PM

Отвори душата 

  Poetry » Other
575 2 5

Отвори душата

и греби любов,

всичко друго фалш е

в този свят суров.

 

Грешките разкривай

и докрай люби,

заяви си име

в следващи съдби.

 

Лош човек се помни,

както и юнак.

Времена разломни

все ще идват пак.

 

Без любов и жертва

за какво живя?

Другото е поза,

поза пред жена.

 

Аделина Колева

© Аделина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??