28 jul 2019, 11:05

Отвори си очите за миг! 

  Poesía » Otra
473 0 0

Отвори си очите за миг!

Погледни!

Вън вали

и светът е разплакан. 

Някой тихичко свири в нощта. 

Дали и той се нуждае от някой?

Отвори си очите за миг!

Виж, звездата красива!

Изгасна... 

Всичко хубаво тъне във мрак 

и дъждът пак вали базпристрастно. 

Отвори си очите за миг!

Погледни. 

Погледни как изгрява Луната!

Не, не заспивай!

Не затваряй очи!

Трябва да тръгваш!

Днес някой те чака... 

© Нели Р Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??