28 июл. 2019 г., 11:05

Отвори си очите за миг! 

  Поэзия » Другая
474 0 0

Отвори си очите за миг!

Погледни!

Вън вали

и светът е разплакан. 

Някой тихичко свири в нощта. 

Дали и той се нуждае от някой?

Отвори си очите за миг!

Виж, звездата красива!

Изгасна... 

Всичко хубаво тъне във мрак 

и дъждът пак вали базпристрастно. 

Отвори си очите за миг!

Погледни. 

Погледни как изгрява Луната!

Не, не заспивай!

Не затваряй очи!

Трябва да тръгваш!

Днес някой те чака... 

© Нели Р Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??