28.07.2019 г., 11:05 ч.

Отвори си очите за миг! 

  Поезия » Друга
466 0 0

Отвори си очите за миг!

Погледни!

Вън вали

и светът е разплакан. 

Някой тихичко свири в нощта. 

Дали и той се нуждае от някой?

Отвори си очите за миг!

Виж, звездата красива!

Изгасна... 

Всичко хубаво тъне във мрак 

и дъждът пак вали базпристрастно. 

Отвори си очите за миг!

Погледни. 

Погледни как изгрява Луната!

Не, не заспивай!

Не затваряй очи!

Трябва да тръгваш!

Днес някой те чака... 

© Нели Р Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??