16 abr 2008, 9:33

Отвъд 

  Poesía » De amor
804 0 6

Отвъд това, което ме обгражда,
отвъд неказани слова,
намерих сили да забравя...
Намерих начин да сгреша...
Потърсих своята отрова -
така наричах любовта...
Отвъд прекрасните ти думи,
отвъд усмивката видях,
че аз, отровена с гласа ти,
не чувствах вятъра, снега...
Не чувствах болката, която
разяждала ме ден след ден...
Направила от мене ято
от отлитащи криле...

© Катерина Баева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??